Punaviini Tahranpoisto

EtsitköPunaviini tahrojen poisto?

Normaalisti kuulet, ettäPunaviini tahrojen poistoOn lähes mahdotonta tehdä, varsinkin jos tahra on istunut jostain paljon aikaa. Jopa vain tunnin, kunnes osa päättyy. Kuitenkin on tämä techinuqe, että voit käyttää sitä tekee, että punaviini tahra häviää ennen silmäsi!

Jos rakastat punaviiniä, mahdollisuudet ovat olet yrittänyt saada se ulos asioita ennen. Vuoto, että paita tai mekko. Tai ehkä pudota valkoisella sohvalla? Entä, että tahra kuin lasi viiniä, joka sai pudotetaanuusi valkoinen matto juhlissa?

Huomaa, että tämä siisti punaviini tahrojen poisto prosessi toimii erittäin hyvin valkoinen esineet. Valkoinen paita, valkoinen sohva, matto yms.. Kuitenkin tämäPunaviiniä tahrojen poisto? TekniikkaTyöskentelee värejä myös, mutta haluat olla varovainen, kun käytät väreihin. Lue artikkeli ja selitän alla.

Tämä menetelmäPunaviini tahrojen poistoEi ole tuote sinun täytyy ostaa, mutta kotitekoinen menetelmä voit poistaa punainen tahra. Syystä, että se on vaikea poistaa punaviini tahrat johtuu punaviini sisältää juttu nimeltä tanniinit, joka on mitä antaa viinirikas, elinvoimainen väri.

Sinun täytyy aloittaa sekoittamalla 1 kuppi vettä 1/2 cup vetyperoksidia, jonka jälkeen haluat lisätä hieman saippuaa. Saman verran voisitte lisätä sienellä kun tiskaus.

Jokainen saippua toimii todella, se voi olla säännöllinen astianpesuaineella jos niin on helpoin voit käyttää.

Nyt lisätä ne asiat yhteen ja laittaaPunaviini poistoa ratkaisuOsaksi spray pullo. Yksinkertaisesti suihkuta sekoitetaan suoraan tahra. Nyt katsella ihmetellen kuin tahra maagisesti katoaa silmiesi edessä!

No, totuus tässä menetelmässä on, että tahra ei oikeastaan ​​mennyt.? Punaviiniä? On edelleen matto. Kuitenkin ratkaisu ottaa värin pois tahra. Kuitenkin poistamalla väri tahra ja puhdistusmatto alkaen ratkaisu tekee matto kuin uusi!

Tämä toimii ennen vetyperoksidi on tavallaan kuin luonnon valkaisuainetta. Monet ihmiset käyttävät vetyperoksidia niiden puhdistus, yleensä pariksi etikkaa.

Voit käyttää tätäPunaviini tahrojen poistoMenetelmää värejä, mutta se on hieman mutkikkaampi, tämä on koska haluat poistaa väri tahra, eikä kankaan väristä.

Jos haluat poistaa punaviini tahra värejä käyttää samaa punaviiniä poistoa ratkaisu edellä. Kuitenkin tässä on mitä haluat tehdä:

Käytä punaviiniä tahrojen poisto ratkaisu samalla tavalla, spray päälle tahra ja katsoa sen kadota. Kuitenkin nyt sinun kannattaa laittaa kaikki vaatteet tulee pestä heti pitää väriä kangasta valkaisemiselle samoin.

Sillä matot ja sohvat punaviini tahrat suihkuttaa ratkaisu, sitten laikku ohjelmistoratkaisu affer tahra on mennyt, pese matto tai sohva. Jos sinulla ei ole matto pesurit tai märkä-vac voit pestä mattotai sohva sinun täytyy pyyhe ja tahranpoisto. Toimi sen jälkeen seuraavasti:

Haluat pyyhkiä alue kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä, jonka jälkeen voit käyttää tahranpoistoaineella mieleiseksesi ja sitten pyyhin alueella kuivunut. Toista sitten, käytä tahranpoistoaineella, ja pyyhin kuiva.

Ei vielä kommentteja.